събота, 13 март 2010 г.

БДЖ ФОРЕВЪР!





Днес под егидата на b-TRACE в шоу рума на печатница "Гутенберг" се състоя награждаването на най-добрите творби на тема: "БДЖ ФОРЕВЪР" от комисия в състав - председател и режисьор г-н Пламен Петков, експертния критик Георги Христов и Боян Андреев-Къртача. Проектът предвижда творбата-победител да се монтира като плоча по линията на нощния пътнически влак Каспичан - Попово - Горна Оряховица. Честито!

АГЕНЦИЯ ИНТЕЛЕКЧЮЪЛ КАПАЦИТИ ПРОДЖЕКТ

3 коментара:

  1. Любезно предупреждавам, че пътуването с нощния пътническия влак Каспичан - Горна Оряховеца е потенциално опасно за физическото ви и ментално здраве.

    ОтговорИзтриване
  2. Понеже съм един от най-изявените експерти по темата, си позволявам едно малко уточнение в текста: по- правилно е да се изписва нощния пътНИШки влак, независимо от направленията.
    Бих желал да отбележа, че в скоро време ще побликувам последната си монография: "Влиянието на ръчната внезапна спирачка върху хигиената в нужниците на влаковите пътниШки композиции". Надявам се това изследване да даде нов трасък на творческите търсения на нашите художници фотографи.

    ОтговорИзтриване
  3. Комисия от Агенцията направи официално изявление към речник "Бакалови". Думата пътНИШки ще бъде включена в академичното издание към 24 май т. г. като притурка с КУРсив.

    ОтговорИзтриване