неделя, 28 февруари 2010 г.

ЦУНАМИ БРЕЙКИНГ, ДУНАВА РЕЙЗИНГ


В съботната вечер брейкинг нюз ни взеха акъла съвсем. Десет минути и дванадесет секунди двама телевизионни водещи, екип от експерти, един ст.н.с.к.цун.нам. обяснява с помощтта на развърнатите си длани като как точно са се застъпили плочите на дъното на Тихия океан, а ясновидец предсказа, че пак ще има земетресения и цунами - ние да сме си били рахат. През цялото това време един млад човек указваше на световната карта къде е Япония и накратко обясни разликата между Чилийското и Афганистанското цунами.
В тези продължителни минути ние от агенцията изиграхме четвърт финалите и полуфиналите на ММА, докато не започнаха да ни обясняват колко пари не е отчел Азис.
Изброените по-горе теле-та получават хонорари, любезни читателю. Въпреки, че не могат да го докарат на Азис, няма да си кривим душата.
А пратеникът на Агенция за Интелекчюъл Капацити Проджект напълно безплатно изпрати картина от събитието.

понеделник, 22 февруари 2010 г.

БИГ БРАДЪР ТИЙН НЮЗ



Напоследък телевизионни водещи престанаха да се маскират на учители по английски, да влизат в класните стаи и да правят маймунджулуци. Причините? Причината е, че децата се отракаха и искат директно да влязат в програмите - без посредници, които да правят маймунджулуци. Как и къде? В Биг брадър, естествено. Ако не там - в шоуто на Азис.
Попитахме Биг брадър за мнение.
"А по-добре ли е да просят, да ги продават калайджиите, да стават дилъри и да раждат на 12 годишна възраст?", попита Биг брадър.
"Не, не е по-добре.", заявяваме ние от Агенцията."Все същата работа е."

Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект предлага евтин и по-безвреден вариант. Нека телевизията подвключи някоя от камерите в училищните стаи, да пусне изображение и да си гледа кефа.

Обаче, тогава хората ще спрат да гледат другите програми и забавления. Ето, на този въпрос трябва да потърсиме ние отговор!

АИКП

четвъртък, 4 февруари 2010 г.

ДИЗКАВЪРИ НЮЗ





Нашият експерт по музика и фини изкуства откри, че между думите ШУБЕРТ и ШЕРБЕТ съществува разлика не само в записването. Отличителните черти на Шуберт са:

1. Не може да се налива в ушите.

2. Не може да хварля гюбек.

3. Не се бродира на ковьорче.

И няма никакво отношение към горните три изпълнения.

Останалото има тесни връзки, или може без много усилия да го докара на Шербет. От публикуваните снимки само една има отношение към Шуберт.

АИКП

вторник, 2 февруари 2010 г.

ДЪ СЕКЪНД ЪВ ФЕБРЮЪРИ



Миро и гей мафията

Една почти прясна бг клюка носи, че европейската гей мафия щяла да удари яко рамо на поппевеца Миро, за да спечели “Евровизия”.
Изпълнителят ще обиколи Стария континент, а на конкурса в Осло ще се представи с “Губя контрол”.
Според недоброжелатели тайната му мисъл била да се срещне с известни гейове от шоубизнеса, които да му подсигурят челно място в класацията.

Наскоро Миро засне еротична хотосесия, с която познайте какво...спечели солидна доза отровни коментари от колеги-завистници.
Ах, типично по български!

По информация на роден седмичник

Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект няма представител в тясна връзка с новинарската статия, но не може да подминава мълчешката в ущърб на родната и световната култура!

Бдинци, лъвове, титани!
Шуми Марица, окървавена!

понеделник, 1 февруари 2010 г.

НОКАУТ НЮЗ



В неделно време, докато в църквата тече света литургия, да речем, по телевизията показаха ринг на който с боксови ръкавици и слово трябваше да се отговори на въпроса:
ПРОМИВАТ ЛИ НИ МОЗЪКА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ?
Нашият експерт по символна логика и патоанатомия формулира обстоятелството така:
1.Ако гледаш сериали, то нямаш мозък.
2.Ако нямаш мозък, то гледаш сериали.
3.Ако и двете твърдения са верни, то гледаш турски сериали и български предавания за турските сериали по телевизията.

Редакцията издири снимки на промит мозък и манипулиран мозък, за да се направи разликата.

Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект