вторник, 19 януари 2010 г.

Е-Е-Е! НАЙ-ПОСЛЕ - ВЕРИ ГУД БРЕЙКИНГ НЮЗ!


Оказа се, че воплите на редакцията на Интелекчюъл Капацити Проджект не са в пустиня. Докато някои хора по места се вайкат и се чудят с кой сериал и пропусквателен пункт да се развличат - то има хора дейни и уплътняващи времето си! Психологът на Агенцията счита, че разединяването на някои прославени обекти от българската култура не пречи на уплътняването на времето. Моля да не се взема примера буквално и изведнъж, защото обектите ще свършат внезапно и ще настане културно бедствие.

От нашия специален кореспондент по строителството и разрушенията.

АИКП

четвъртък, 14 януари 2010 г.

ВЕРИ БАД БРЕЙКИНГ НЮЗ

















ГЮМЮШ ИСВЪРШИ... НЯМА ВЕЧЕ ГЮНГЮР БАЙРАК. И ЙОНЕТМЕН ПО NOVA ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ МОЖЕ ДА СПАСИ ПОЛОЖЕНИЕТО. ЧАКА НИ САМО ХАИТИ. КИТАЙ ИЗПРАЩА ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ.

АИКП се извинява на пострадалите.

неделя, 10 януари 2010 г.

БРЕЙКИНГ КЪЛЧЪРЪЛ ИВЕНТ




ПОРНО АКТЬОР БЕЗ ЧЛЕН ВЪРТИ БУЙНА ЛЮБОВ СЪС СЕДЕМСТОТИНГОДИШНА ШИЗОФРЕНИЧКА В ЛУДНИЦА! НАЙ-НОВИЯТ РОМАН ПРЕВЕДЕН МОМЕНТАЛНО НА ТРИЙСЕТ ЕЗИКА! АВТОРЪТ БИЛ ПРЕДИ НОВА ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ!

Един млад порно актьор претърпява знаменателна катастрофа с кола. Между краката си стиска бутилка алкохол, за да се запали където трябва. След спасяването му се налага да отрежат най-запаленото място, за да се травмира. След като се травмира, го пращат в лудницата. Там той попада на шизофреничка и между двамата пламва бурна любов, докато авторът не се сеща да признае, че шизофреничката е на седемстотин години и тука вече хептен му отпуска края!

Това е положението, драги читателю!

вторник, 5 януари 2010 г.

БРЕЙКИНГ НЮЗ




Джейкъб Гедлейихлекиса Зума възнамерява да се ожени за шести път за Номпумелело Нтули, от която има вече две деца. По почина на Нелсън Мандела, който успя дя се ожени три пъти в затвора. Зума даде благословията си на всички унггингили (обратни) и ги нарече гей-лесбийски компатриоти.
Дж. Зума е член на Африканската Комунистическа Партия и член на Политбюро до 1990 година, има 16 деца, днес се ожени за пети път и съпругите му станаха пет първи дами на най-богатата държава в Африка. Нашият специален кореспондент изпраща директно информация от Централния затвор в Хараре.

Дежурният редактор обещава, че ще открие в речника значението на думата "апартейд" и ще ви осведоми своевременно.

Иначе - На Шипка всичко е спокойно!

АИКП

събота, 2 януари 2010 г.

БРЕЙКИНГ НЮЗ



Сомалийски пирати най-после отвлякоха кораб на който НЯМА БЪЛГАРСКИ МОРЯЦИ! Въпреки това инженерният отдел на Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект предложи два проекта, които да се справят отчасти/напълно с подобни отвличания - тоест - да защити максимално евентуалните кораби които, надяваме се, в този си вид - няма да бъдат толкова много отвличани.
Връзка с румънското посолство нямаме, а специалният АИКП пратеник в Африка има да доизлежава присъда в Хараре, където няма море и не ни е от голяма полза.
За което се извиняваме за кой ли път:
Сорей!