неделя, 27 декември 2009 г.

СТЕФАНОВДЕН - ХЕПТЕН БРЕЙКИНГ НЮЗ



Днес член на Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект се е разхождал олюлявайки се и снимайки напосоки каквото му попадне (Стефановден). Агенцията даже откри снимки на герба на град Варна. Моля,разгледайте внимателно текста.
Това, значи, е млада дама, която държи един хералдик коут ъв армс насред Варна в началото на алеята към входа на Морската градина. Символ, един вид, свещен. Показва го младата дама на Стефан Караджа, който също е паметник. От произволните снимки открихме две, чиито текст би могъл да се отнася към Стефановден (Светият първомъченик Стефан е бил пребит с камъни).

АИКП

събота, 26 декември 2009 г.

ШОППИНГ, ШОППИНГ, ДАМИ И ГОСПОДА!



Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект направи проучване на пазара и на съответните дискаунти и промоции на шоппинга. Предлагаме ви хит американски артикул с български гайтани!

четвъртък, 24 декември 2009 г.

БРЕЙКИНГ НЮЗ


ВСИЧКИ ПЪТИЩА СА РАЗЧИСТЕНИ ОТ СНЕГА! НИКАКВА ШЕЙНА НЯМА ДА ВИ ДОНЕСЕ ПОДАРЪЦИ!
ДЯДО ВИ КОЛЕДА ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО - СПЕЦИАЛНО ЗА АГЕНЦИЯ ИНТЕЛЕКЧЮЪЛ КАПАЦИТИ ПРОДЖЕКТ!

понеделник, 14 декември 2009 г.

СТРАХОТНА НОВИНА


Съобщаваме, че самият Павел Борисов Николов се включи в Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект. Същият се явява добре осведомен източник от Вакарел. От мястото на произшествието ще научите как и кога ще се ловят Крокодили.
На Агенцията - Честито!

неделя, 13 декември 2009 г.

МНОГО КУЛТУРНА НОВИНА

Милен Русков най-накрая получи голямата награда на фондация "Викфаундейшън"!
Ето как стана това:

Професор Игов от журито обяви още през лятото във Варна, че книгата на Милен Русков е най-по от всички до степен такава, че нарече на два пъти автора Милен Велчев.
Професор Кирова, като специалист по теория на психоанализата, си хареса от самото начало 18% сиво.
Георги Тенев, като млад човек, си хареса анимистичните произведения "9 зайци" и "Дневникът на 1 пеперуда"
Дотук - четири книги. Да се сведат книгите до три не можеше, защото авторите щяха да получат по 3333 лева 33 стотинки и три бодки. Една бодка оставаше в невъзможност да бъде разделена.
По какъв признак Г. Тенев изостави менажерията и гласува за книги, към които хранеше най-малки естетически пристрастия не можа да каже и добри информираният източник.
Двамата професори нищо не изоставиха, обаче и като резултат НАЙ-ДОБРИЯТ БЪЛГАРСКИ РОМАН ЗА 2009 ГОДИНА СЕ КЛОНИРА И СЕ НАРИЧА "ЗАХВЪРЛЕН В ПРИРОДАТА 18% СИВО"!
Тоест има два най-добри български романа!

В най-добрия български роман "Захвърлен в природата" действието се развива в средновековна Испания и по същество е насочен срещу тютюнопушенето. Това е един положителен роман.
В другия най-добър български роман има 18% сиво.

Романите "Аксис - полицейски романс" и "Крадци" поради естеството на заглавията си бяха класифицирани като криминални и низвегнати с думи на журито от 16 септември 2009 - Идват разни хора от не знам къде си и искат да спечелят награда...
Информирани източници твърдят, че се учредява Клуб на Некласиралите се във Викфаундейшън писатели с почетни звания "Некласирал се 3 пъти и "Некласирал се 6 пъти".

АГЕНЦИЯ ИНТЕЛЕКЧЮЪЛ КАПАЦИТИ ПРОДЖЕКТ

четвъртък, 3 декември 2009 г.

КУЛТУРНА НОВИНА

Агенция Интелекчюъл капацити проджект съобщава, че на 13 декември по телевизията в предаването "Библиотеката" ще се обяви заглавието на най-добрия български роман за 2008 година. Голямата награда от 10 000.00 лева /словом десетхиляди лева/ ще се дава от фондация "Викфаундейшън".

Другата седмица ще гледате предаването "Библиотеката".