сряда, 25 ноември 2009 г.

YAPRAK DOKUMU

БРЕЙКИНГ НЮЗ

Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект Ви съобщава, че ще гледате ЯПРАК ДЬОКЮМЮ.

Агенцията проси извинение.
АИКП

вторник, 17 ноември 2009 г.

БРЕЙКИНГ НЮЗ



В село Славяново (бивше Борисово, бивше Славяново) ще издигнат алтернативен паметник на Незнайния Воин По Принцип. По този начин всеки комуто се е дощяло да се покланя - ще може да се покланя по съответния религиозен или атеистичен начин.
Тъй като паметникът е в частен имот, собственикът може да къса билетчета, или пък да отбранява имота си с оружие в ръка.
В срадата срещу паметника ще се доставят неуточнен брой от книгата БЪЛГАРО-ТУРСКИТЕ ВОЕННИ ОТНОШЕНИЯ ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, където е сниман и указан паметникът на знайните и незнайни турски войни, загинали за свободата на България.

Довечера пак ще гледате "Гюмюш".

АИКП

петък, 13 ноември 2009 г.

NOVA TELEVIZIYA HARESA ANTICHRIST!

След прожекцията на филма "Антихрист" списание "Върайъти" от 17 май 2009 го коментира със заглавието ЕДНА ГОЛЯМА ТЛЪСТА АРТ-ПРЪДНЯ. Статията завършва с "Допълнителното посвещение на късния Андрей Тарковски беше посрещнато със смях и дюдююкане в Кан."
Нашите телевизии, обаче, не се дадоха лесно и обявиха филма "Антихрист" за баш-филма на всички времена.
Честито! Освен "Гюмюш" вече може да гледате с кеф и "Антихрист"!

АГЕНЦИЯ ИНТЕЛЕКЧЮЪЛ КАПАЦИТИ ПРОДЖЕКТ

четвъртък, 12 ноември 2009 г.

БРЕЙКИНГ НЮЗ



СЕНЗАЦИОННО РАЗКРИТИЕ!

АИКП днес разкри секретната квартира на специален агент ГЕЛДЕР СТ57! Агенцията си иска парите от наградата.

АГЕНЦИЯ ИНТЕЛЕКЧЮЪЛ КАПАЦИТИ ПРОДЖЕКТ

сряда, 11 ноември 2009 г.

БРЕЙКИНГ НЮЗ

Довечера ще гледате "Гюмюш".

АИКП

СУАЙН ФЛУ



Американски граждани, работещи в България, се вълнуват в интернет пространството относно неадекватните български реакции срещу суайн флу. Същите казват, че това може да се случи само в България, но не и в Охайо.
Наш екип издири адреса, където същите могат да се вълнуват по-ефективно и прилага адреса визуално. Досега агенцията не знаеше, че е благодарно поколение и редакторът й мислеше, че няма въшки, защото е плешив.
Сега, обаче, всичко е ясно.

Агенция Интелекчюалити Капацити Проджект - АИКП

БРЕЙКИНГ НЮЗ

Българските телевизии не честваха 7 ноември на Червения площад в Москва и в центъра на София, ами честваха 9 и 10 ноември на площада в Берлин и в центъра на София. Осведомени източници твърдят, че след пет години ще честват четвърт век.

АИКП (Агенция Интелекчюъл Капацити Проджект)

вторник, 10 ноември 2009 г.

КУЛТУРНА НОВИНА

Снощи артисти от театър Ла Страда пърдяха огън в зала 1 на Фестивалния център за смях и присмех на варненската публика(за пенсионери и ученици с намаление). Публиката ръкоплещеше, докато не й казаха, че представлението е свършило. За войници и прислужници отстъпка нямаше.
Осведомен източник съобщава, че ако нечие портмоне липсва, то същото е задигнато от джебчийка на средна възраст, облечена в бяло.
Вигрюнзид дайне блетър!

Агенция ИКП (Интелекчюъл Капацити Проджект)